Pravila privatnosti

1. KOLAČIĆI (Cookie policy)

Kako bi poboljšao vaše iskustvo na ovim stranicama, atletikaplus.com pohranjuje privremene kolačiće u korisnička računala – isključivo uz Vaš pristanak. Naši kolačići su potpuno bezopasni za vaš uređaj i ne prate vaše surfanje na internetu, nego služe samo za bolju preglednost stranica atletikaplus.com. Kolačići su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem uređaju, a ako želite, možete ih obrisati u vašem pregledniku (postavke > privatnost > povijest/kolačići), no onda će vam se obavijest pojaviti prilikom sljedećeg otvaranja portala. Naša je dužnost zbog direkcije Europske unije (EU Cookies Policy) zatražiti dozvolu za pohranjivanje kolačića.

Kolačići treće strane

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics. O njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics – zaštita privatnosti.

Za više informacija možete nam se obratiti na e-mail adresu [email protected] i odgovorit ćemo u razumnom roku.

2. OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

atletikaplus.com je atletsko trkački on-line portal koji donosi vijesti, komentare, znanstvene članke, intervjue, najave na svakodnevna atletska događanja u Hrvatskoj i svijetu.

Nakladnik portala atletikaplus.com je Atletski klub Maraton 2000 iz Karlovca, OIB: 27871846011

Korištenjem bilo kojeg dijela stranica na domeni atletikaplus.com u svakom trenutku smatra se da je čitatelj prihvatio ova pravila korištenja prethodno ih pročitavši u cijelosti. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na stranicama smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.

Niti jedan dio stranica atletikaplus.com ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje nezakonitih radnji.

atletikaplus.com čitateljima u dobroj namjeri nudi sadržaj i osigurava njegovo korištenje sve dok se ne krše pravila korištenja. Atletikaplus.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja koji su prevedeni s drugih službenih atletskih stranica te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje stranica koristite na vlastitu odgovornost. atletikaplus.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg sadržaja na ovim stranicama.

3. NEWSLETTER

atletikaplus.com nudi čitateljima upisivanje u mailing listu. Čitatelji koji žele primati obavijesti o sadržaju i drugim bitnim vijestima ove stranice te svi ljubitelji trčanja i atletike, upisat će svoju e-mail adresu i primati naše obavijesti. Atletikaplus.com ne šalje spamove i obavijesti koje nemaju veze sa sadržajem ovih stranica. Čitatelji mogu u svakom trenutku obrisati svoju e-mail adresu s naše mailing liste kliknuvši na link za ispisivanje koji šaljemo u svakom mailu ili na ovom linku.

4. KOMENTIRANJE SADRŽAJA

Komentiranje sadržaja atletikaplus.com dozvoljeno je svim čitateljima i posjetiteljima putem Facebook profila na našoj službenoj Facebook stranici. Uredništvo ne moderira i ne uređuje komentare koje putem Facebook profila ili na drugi način unose korisnici odnosno čitatelji. Sadržaj komentara ne odražava stav i mišljenje uredništva i autora članka, već svakog komentatora ponaosob. Opcija komentiranja na stranici portala atletikaplus.com ispod samog članka nije moguća.

Izdavač i uredništvo portala atletikaplus.com niti na koji način nisu odgovorni za sadržaj komentara korisnika.

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje, obezvrjeđivanje, govor mržnje te propagiranje nasilja, klevetanje i drugi nezakoniti sadržaj. Nije dopušteno vrijeđanje ili izravne prijetnje, kako drugim čitateljima, tako ni novinarima, autorima članaka, administratorima te osobama na koje se članak posredno ili neposredno odnosi. Izravne prijetnje drugim korisnicima, novinarima ili subjetkima članka mogu biti podložne kaznenom progonu i prijavi nadležnoj instituciji.

Zabranjeno je spamanje ili bilo kakvo komentiranje s ciljem narušavanja ugleda drugih čitatelja, sugovornika iz članka ili autora članka.

Zabranjeno je komentiranje s lažnih profila.

Uredništvo zadržava pravo bez objašnjenja ukloniti bilo koji komentar koji nije u suglasnosti s gore navedenim pravilima ili dobije prijavu nezakonitog i nedopuštenog sadržaja komentara.

Ukoliko smatrate da ste neopravdano blokirani s naše Facebook stranice, možete nam se obratiti e-mailom na adresu: [email protected] i odgovorit ćemo u razumnom roku.

5. AUTORSKA PRAVA

atletikaplus.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga smatra se kršenjem autorskih prava.

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bloga bez dozvole vlasnika autorskih prava (atletikaplus.com, partneri, korisnici) smatra se kršenjem autorskih prava.

Ukoliko smatrate da su na ovim stranicama povrijeđena vaša autorska prava, molimo da nas o tome obavijestite na email: [email protected] .

6. PRENOŠENJE SADRŽAJA

Prenošenje tekstualnog sadržaja dozvoljeno je u skraćenom obliku s istaknutim hyperlinkom koji klikom čitatelja usmjerava na izvorni članak na stranicama atletikaplus.com i s jasno istaknutim izvorom informacije u tekstu.

7. LINKOVI NA VANJSKI SADRŽAJ

atletikaplus.com objavljuje linkove na internetske stranice izvan vlastitog portala – uglavnom stranice Svjetske i Europske atletske federacije te Hrvatskog atletskog saveza i klubova u članstvu HAS-a. atletikaplus.com linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan ovih stranica.

8. IZMJENE PRAVILA

atletikaplus.com zadržava pravo bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama atletikaplus.com će korisnike obavijestiti objavljivanjem na stranicama atletikaplus.com.

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist